The JK Hotel - Opp Railway Station

Nagpur
The JK Hotel - Opp Railway Station Genel
The JK Hotel - Opp Railway Station Genel
The JK Hotel - Opp Railway Station Öne Çıkan Resim
The JK Hotel - Opp Railway Station Dış Mekan
The JK Hotel - Opp Railway Station Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
The JK Hotel - Opp Railway Station
Opp. Railway Station LIC Sqr Behind Nexa Kingsway Rd, Tent Line, Mohan Nagar , Nagpur

The JK Hotel - Opp Railway Station konaklamanızda Nagpur merkezinde, Kasturchand Park ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Vidharba Cricket Association Ground (Vidharba Kriket Derneği Sahası) ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sitabuldi Kalesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Gandhi Sagar Lake ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Nagpur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Balkon
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x