Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur

Düzlükler, Nagpur
Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur Genel
Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur Genel
Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur Genel
Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur Öne Çıkan Resim
Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur
287, Near Mahadula Bus Stop Koradi, Chhindwada Road Düzlükler, Nagpur

Nagpur bölgesindeki Hotel JK Lions - Koradi, Nagpur misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Sitabuldi Kalesi ve Narrow Gauge Rail Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Japanese Rose Garden ile 2,3 km (1,4 mil) ve Gandhi Sagar Lake ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nagpur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1200 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ac Room
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Non Ac - Attached Bathroom
Room
Super Deluxe Ac Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x