Jeannies Oura Estrela Apartamentos

Barlavento, Areias de Sao Joao
Jeannies Oura Estrela Apartamentos Genel
Jeannies Oura Estrela Apartamentos Dış Mekan
Jeannies Oura Estrela Apartamentos Dış Mekan
Jeannies Oura Estrela Apartamentos Dış Mekan
Jeannies Oura Estrela Apartamentos Dış Mekan
Image More +175 fotoğraf
Jeannies Oura Estrela Apartamentos
Edf Oura Estrela, Estr. de Santa Eulalia Areias Sao Joao Barlavento, Areias de Sao Joao

Albufeira (Albufeira e Olhos de Água) bölgesindeki Jeannies Oura Estrela Apartamentos misafirlere Oura Plajı ve Santa Eulalia Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Albufeira Plajı ile 2,4 km (1,5 mi) ve Balıkçı Plajı ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Havuz Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Havuz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Panoramic
Panoramic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x