Villa Samoa

Areias de Sao Joao
Villa Samoa Öne Çıkan Resim
Villa Samoa Dış Mekan
Villa Samoa Dış Mekan
Villa Samoa Dış Mekan
Villa Samoa Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Villa Samoa
Rua Bernardim Ribeiro, nº 5 , Areias de Sao Joao

Villa Samoa size Albufeira (Santa Eulália) bölgesinde, Albufeira Eski Şehir Meydanı ve Falesia Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Vilamoura Marinası ile 10,9 mi (17,5 km) ve Oura Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlerimiz için odalarımızda özel havuz ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x