Muthu Oura Praia Hotel

Barlavento, Oura
Muthu Oura Praia Hotel Genel
Muthu Oura Praia Hotel Genel
Muthu Oura Praia Hotel Genel
Muthu Oura Praia Hotel Genel
Muthu Oura Praia Hotel Genel
Image More +86 fotoğraf
Muthu Oura Praia Hotel
Estrada de Santa Eulália Barlavento, Oura

Muthu Oura Praia Hotel size Albufeira (Albufeira e Olhos de Água) bölgesinde, Albufeira Eski Şehir Meydanı ve Falesia Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Vilamoura Marinası ile 10,8 mi (17,4 km) ve The Strip ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

SUSHI & SAKE yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 126 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, açık tenis kortu ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 pax)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (2+1)
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (2+2)
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 pax)
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x