Isola Bella Luxury Villa

La Gaulette
Isola Bella Luxury Villa Öne Çıkan Resim
Isola Bella Luxury Villa Dış Mekan
Isola Bella Luxury Villa İç Mekan
Isola Bella Luxury Villa Oda Düzeni
Isola Bella Luxury Villa Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Isola Bella Luxury Villa
Rue des Orchidees Cotteau Raffin , La Gaulette

Isola Bella Luxury Villa misafirlere La Gaulette bölgesinde, okyanus kıyısında, Benitiers Adası ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Black River Gorges Ulusal Parkı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Paradis Golf Club ile 3 mi (4,8 km) ve Le Morne Dağı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Ev, 3 Yatak Odası (1)
Room
Family Ev, 3 Yatak Odası (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x