Island Paradise Inn

Zanzibar, Ng'ambo
Island Paradise Inn Genel
Island Paradise Inn Genel
Island Paradise Inn Genel
Island Paradise Inn Öne Çıkan Resim
Island Paradise Inn Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Island Paradise Inn
Mlandege Road Zanzibar, Ng'ambo

Island Paradise Inn konaklamanızda Zanzibar Town merkezinde, Slave Market ve Malindi Mosque ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Christ Church Katedrali ile 1,2 km (0,8 mil) ve Hamamni Persian Baths ile 1,4 km (0,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 40 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Room
Room
Superior Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x