Isla Kitesurfing Guesthouse

Visayan Adaları, Balabag
Isla Kitesurfing Guesthouse Genel
Isla Kitesurfing Guesthouse Öne Çıkan Resim
Isla Kitesurfing Guesthouse Dış Mekan
Isla Kitesurfing Guesthouse Kahvaltı
Isla Kitesurfing Guesthouse Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Isla Kitesurfing Guesthouse
Bolabog Beach Visayan Adaları, Balabag

Isla Kitesurfing Guesthouse misafirlere Boracay bölgesinde, plajda, Bulabog Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Budget Mart ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Station 2 ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu pansiyonda, yakın çevrede golf dersleri, yakın çevrede bot turları, ve yakın çevrede şnorkelle dalış var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede sualtı dalış, yakın çevrede deniz paraşütü ve yakın çevrede rüzgar sörfü bulunuyor.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı (new, AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x