iRoHa Garden Hotel & Resort

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
iRoHa Garden Hotel & Resort Genel
iRoHa Garden Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
iRoHa Garden Hotel & Resort Dış Mekan
iRoHa Garden Hotel & Resort Dış Mekan
iRoHa Garden Hotel & Resort Dış Mekan
Image More +125 fotoğraf
iRoHa Garden Hotel & Resort
#8, Street73 Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

IRoHa Garden Hotel & Resort konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Tuol Tom Pong Pazarı ve Tuol Sleng Soykırım Müzesi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gümüş Pagoda ile 3,5 km ve Kraliyet Sarayı ile 4,1 km mesafede.

Otelin havuz kenarı restoran yemek servisi için ideal, bu mekan içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Odada yemek isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (iRoHa)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Villa Theato)
Business
Business Single Room
Room
Junior Süit
Room
Comfort Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Oda, Balkon (Patio View)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Villa Theato Studio Double or Twin Room
Room
Villa Theato Private Terrace Double or Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x