Hotel De L'Homme

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Hotel De L'Homme Genel
Hotel De L'Homme Genel
Hotel De L'Homme Genel
Hotel De L'Homme Genel
Hotel De L'Homme Genel
Image More +71 fotoğraf
Hotel De L'Homme
Street 466 Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Hotel De L'Homme misafirlere Phnom Penh merkezinde, Sovanna Phum Tiyatrosu ve Sovanna Phum Art Association & Art Gallery ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nehir Kıyısı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Merkez Pazarı ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman olan restoranı La Vache misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Grand
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x