Fira home 3

Fira
Fira home 3 Öne Çıkan Resim
Fira home 3 Dış Mekan
Fira home 3 İç Mekan
Fira home 3 İç Mekan
Fira home 3 Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Fira home 3
25 Martiou Fira Santorini Fira Town , Fira

Santorini bölgesindeki Fira home 3 konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Arkeoloji Müzesi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Athinios Limanı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Kamari Plajı ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x