Irbid Plaza

Irbid
Irbid Plaza Genel
Irbid Plaza Genel
Irbid Plaza Dış Mekan
Irbid Plaza Dış Mekan
Irbid Plaza Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Irbid Plaza
University Street , Irbid

Irbid Plaza size Irbid merkezinde, Yarmouk Üniversitesi ile 3 dakika yürüyüş ve Ürdün Kültürel Miras Müzesi ile 11 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al-Hasan Çok Amaçlı Stadı ile 1 mi (1,7 km) ve Arabella Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Plaza Restuarant ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere kuaför, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x