Sara Crown Hotel

Irbid
Sara Crown Hotel Dış Mekan
Sara Crown Hotel Dış Mekan
Sara Crown Hotel Dış Mekan
Sara Crown Hotel Dış Mekan
Sara Crown Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Sara Crown Hotel
Al-Naseem Traffic Light , Irbid

Sara Crown Hotel misafirlere Irbid merkezinde, Yarmouk Üniversitesi yakınında ve Ürdün Kültürel Miras Müzesi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al-Hasan Çok Amaçlı Stadı ile 1 mi (1,6 km) ve Arabella Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. 32 inç LED televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize buzdolabı, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x