Alnahas Plaza Hotel

Irbid
Alnahas Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Alnahas Plaza Hotel İç Mekan
Alnahas Plaza Hotel Kahvaltı
Alnahas Plaza Hotel Oda Düzeni
Alnahas Plaza Hotel Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Alnahas Plaza Hotel
university Circle, Front of Yarmouk Mall , Irbid

Irbid bölgesindeki Alnahas Plaza Hotel konaklamanızda, Yarmouk Üniversitesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ürdün Kültürel Miras Müzesi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Al-Hasan Çok Amaçlı Stadı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Arabella Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Royal
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x