Iphigenia Mythic Retreat

Hersonissos Merkezi
Iphigenia Mythic Retreat Genel
Iphigenia Mythic Retreat Öne Çıkan Resim
Iphigenia Mythic Retreat Dış Mekan
Iphigenia Mythic Retreat Dış Mekan
Iphigenia Mythic Retreat Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Iphigenia Mythic Retreat
Agia Anna , Hersonissos Merkezi

Hersonissos bölgesindeki Iphigenia Mythic Retreat misafirlere eğlence bölgesinde, Aquaworld Akvaryumu ve Hersonissos Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sarandaris Plajı ile 3 km ve Lychnostatis ile 3,6 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları ve bilgisayar vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x