Mastorakis Hotel And Studios

Hersonissos Merkezi
Mastorakis Hotel And Studios Genel
Mastorakis Hotel And Studios Öne Çıkan Resim
Mastorakis Hotel And Studios Dış Mekan
Mastorakis Hotel And Studios Dış Mekan
Mastorakis Hotel And Studios Dış Mekan
Image More +112 fotoğraf
Mastorakis Hotel And Studios
N. Kazantzaki 12 , Hersonissos Merkezi

Mastorakis Hotel And Studios misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Aquaworld Akvaryumu ve Sarakino Çeşmesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Star Beach Water Park ile 1,3 mi (2,2 km) ve Stalis Plajı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo (Side Pool View)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x