Hersonissos Palace - All Inclusive

Limenas Chersonisou
Hersonissos Palace - All Inclusive Genel
Hersonissos Palace - All Inclusive Genel
Hersonissos Palace - All Inclusive Genel
Hersonissos Palace - All Inclusive Genel
Hersonissos Palace - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Hersonissos Palace - All Inclusive
Dedalou 10 Street , Limenas Chersonisou

Hersonissos Palace - All Inclusive misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Creta Maris Kongre Merkezi ve Hersonissos Limanı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Star Beach Water Park ile 1,4 mi (2,3 km) ve Stalis Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 199 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x