Invisa Hotel Ereso All Inclusive

Es Canar
Invisa Hotel Ereso All Inclusive Genel
Invisa Hotel Ereso All Inclusive Genel
Invisa Hotel Ereso All Inclusive Genel
Invisa Hotel Ereso All Inclusive Genel
Invisa Hotel Ereso All Inclusive Genel
Image More +33 fotoğraf
Invisa Hotel Ereso All Inclusive
Playa de Es Canar , Es Canar

Invisa Hotel Ereso All Inclusive misafirlere Santa Eulalia del Rio bölgesinde, deniz kıyısında, Playa de Es Canar ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Cala Nova ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Playa de Talamanca ile 11,6 mi (18,7 km) ve İbiza Limanı ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Invisa Hotel Ereso All Inclusive misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 234 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Havuz Manzaralı
Room
Inspire
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Inspire)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x