Hotel Ánfora Ibiza

Es Canar
Hotel Ánfora Ibiza Genel
Hotel Ánfora Ibiza Genel
Hotel Ánfora Ibiza Genel
Hotel Ánfora Ibiza Genel
Hotel Ánfora Ibiza Genel
Image More +71 fotoğraf
Hotel Ánfora Ibiza
Calle Cardona 9 , Es Canar

Hotel Ánfora Ibiza konaklamanızda Santa Eulalia del Rio bölgesinde, deniz kıyısında, Punta Arabi Hippi Pazarı ve Cala Nova ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Las Dalias Hippy Market ile 4,2 km ve Santa Eulalia Marina ile 5,2 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x