Hotel Atlantic by LLUM

Es Canar
Hotel Atlantic by LLUM Genel
Hotel Atlantic by LLUM Genel
Hotel Atlantic by LLUM Genel
Hotel Atlantic by LLUM Genel
Hotel Atlantic by LLUM Genel
Image More +75 fotoğraf
Hotel Atlantic by LLUM
Carrer de s'Aljub, Es Canar , Es Canar

Santa Eulalia del Rio bölgesindeki Hotel Atlantic by LLUM misafirlere deniz kıyısında, Punta Arabi Hippi Pazarı ve Puig de Missa ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Golf Club Ibiza ile 12,2 km (7,6 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Atlantic by LLUM misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 123 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire
Standard
Standard Süit
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x