International Camping Village

Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare
International Camping Village Öne Çıkan Resim
International Camping Village Dış Mekan
International Camping Village Dış Mekan
International Camping Village Dış Mekan
International Camping Village Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
International Camping Village
VIA LUNGOMARE SIRIMARCO,17 Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare

International Camping Village misafirlere Praia a Mare bölgesinde, tren/metro istasyonu bağlantılı, Praia A Mare Plajı yakınında ve AquaFans Su Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil parkı Isola di Dino Adası ile 1 mi (1,5 km) ve S. Maria della Grotta Tapınağı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Ristorante Pizzeria Isola International Camping Village misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortu mevcuttur.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x