Hotel i Normanni

Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare
Hotel i Normanni Öne Çıkan Resim
Hotel i Normanni Dış Mekan
Hotel i Normanni Dış Mekan
Hotel i Normanni Dış Mekan
Hotel i Normanni Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel i Normanni
VIA DON MATTEO DEI MARCHESI COSENTINI Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare

Praia a Mare bölgesindeki Hotel i Normanni konaklamanızda, Praia A Mare Plajı ve AquaFans Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Isola di Dino Adası ile 1 mi (1,6 km) ve Grotta del Saraceno Doğal Kemeri ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x