Hotel Blu Eden

Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare
Hotel Blu Eden Genel
Hotel Blu Eden Genel
Hotel Blu Eden Öne Çıkan Resim
Hotel Blu Eden Dış Mekan
Hotel Blu Eden Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Hotel Blu Eden
Via Giovanni Gentile SNC Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare

Praia a Mare bölgesindeki Hotel Blu Eden konaklamanızda, Grotta del Saraceno Doğal Kemeri ve Arco Magno Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Praia A Mare Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Isola di Dino Adası ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x