Interhotel Sandanski

Sandanski
Interhotel Sandanski Genel
Interhotel Sandanski Genel
Interhotel Sandanski Genel
Interhotel Sandanski Genel
Interhotel Sandanski Genel
Image More +52 fotoğraf
Interhotel Sandanski
Sandanski , Sandanski

Sandanski bölgesindeki Interhotel Sandanski misafirlere dağda, “St.Vrach” Parkı ile Psikoposluk Bazilikası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sveti Georgi Church ile 0,8 mi (1,3 km) ve Archaeological Museum ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 285 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kaplıca, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x