SPA Hotel BATS

Petrich
SPA Hotel BATS Genel
SPA Hotel BATS Genel
SPA Hotel BATS Öne Çıkan Resim
SPA Hotel BATS Dış Mekan
SPA Hotel BATS Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
SPA Hotel BATS
43 Tsar Boris III Street , Petrich

SPA Hotel BATS konaklamanızda Petrich bölgesinde, Baba Vanga Evi ile 11,1 km (6,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sveti Georgi Church ile 14,2 mi (22,9 km) ve Archaeological Museum ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10.3 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x