Hotel Keremidchieva Kashta

Sandanski
Hotel Keremidchieva Kashta Genel
Hotel Keremidchieva Kashta Öne Çıkan Resim
Hotel Keremidchieva Kashta Dış Mekan
Hotel Keremidchieva Kashta Dış Mekan
Hotel Keremidchieva Kashta Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Keremidchieva Kashta
Solunska str. 10 , Sandanski

Sandanski bölgesindeki Hotel Keremidchieva Kashta konaklamanızda, Sveti Georgi Church ve Archaeological Museum ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Psikoposluk Bazilikası ile 0,3 mi (0,6 km) ve “St.Vrach” Parkı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Keremidchieva Kashta misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Üç Kişilik Oda
Traditional
Traditional Tek Kişilik Oda
Traditional
Traditional Apart Daire
Traditional
Traditional Apart Daire, Balkon
Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x