INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras

Kuala Lumpur
INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras Öne Çıkan Resim
INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras Dış Mekan
INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras Dış Mekan
INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras Dış Mekan
INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras
N-G01, Eko Cheras No.693 Batu 5, Jalan Cheras , Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (Taman Mutiara) bölgesindeki INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ve Pavilion Kuala Lumpur 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kuala Lumpur Sentral ile 5,4 mi (8,6 km) ve KLCC Park ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

All Day Dining Restaurant, INNSiDE by Meliá Kuala Lumpur Cheras misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 238 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

The
The Townhouse
The
The Loft City View
Room
The Innside Room
Room
The Townhouse Xtra
Room
The Innside Room Xtra
Room
The Loft

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x