Ekocheras Suite

Kuala Lumpur
Ekocheras Suite Öne Çıkan Resim
Ekocheras Suite Dış Mekan
Ekocheras Suite İç Mekan
Ekocheras Suite İç Mekan
Ekocheras Suite Yerinde Yemek
Image More +111 fotoğraf
Ekocheras Suite
Ekocheras Mall, No 693, Batu, 5 Jalan Cheras , Kuala Lumpur

Ekocheras Suite size Kuala Lumpur (Taman Mutiara) bölgesinde, Mid Valley Mega Alışveriş Merkezi ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Pavilion Kuala Lumpur ile 5,3 mi (8,5 km) ve Kuala Lumpur Sentral ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Bu dairede, 20 restoran ve 6 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Duplex)
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Deluxe Dubleks, 2 Yatak Odası
Room
Exclusive Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x