iNkosi Eco Lodge

Route 62, Welgemoed
iNkosi Eco Lodge Genel
iNkosi Eco Lodge Genel
iNkosi Eco Lodge Öne Çıkan Resim
iNkosi Eco Lodge İç Mekan
iNkosi Eco Lodge İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
iNkosi Eco Lodge
9 Odette Street De Tijger Route 62, Welgemoed

INkosi Eco Lodge misafirlere Cape Town (Welgemoed) bölgesinde, Panorama Medi-Clinic ve Panorama Oncology Centre - CancerCare ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Masa Dağı ile 15,2 mi (24,4 km) ve Louis Leipoldt Medi-Clinic ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

INkosi Eco Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cape Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 161 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x