Cape Grandeur

Route 62, Welgemoed
Cape Grandeur Öne Çıkan Resim
Cape Grandeur Dış Mekan
Cape Grandeur Dış Mekan
Cape Grandeur Dış Mekan
Cape Grandeur Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Cape Grandeur
16 Jim Fouche Ave, Plattekloof Route 62, Welgemoed

Cape Grandeur misafirlere Cape Town (Welgemoed) bölgesinde, Panorama Medi-Clinic ve Panorama Oncology Centre - CancerCare ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Masa Dağı ile 14,9 mi (24 km) ve Bellville Golf Club ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 7 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Cape Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Protea)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Royal 2)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Royal 1)
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Royal 4)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Royal 3)
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Hydrangea)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x