Inga Hotel Yerevan

Yerevan
Inga Hotel Yerevan Öne Çıkan Resim
Inga Hotel Yerevan Dış Mekan
Inga Hotel Yerevan Dış Mekan
Inga Hotel Yerevan Dış Mekan
Inga Hotel Yerevan İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Inga Hotel Yerevan
27 Leningradyan St , Yerevan

Yerevan bölgesindeki Inga Hotel Yerevan konaklamanızda, Yerevan Park ve Dalma Garden Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 3,9 mi (6,2 km) ve Ararat Müzesi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x