Bloor Hotel

Yerevan
Bloor Hotel Öne Çıkan Resim
Bloor Hotel Dış Mekan
Bloor Hotel İç Mekan
Bloor Hotel Oda Manzaraları
Bloor Hotel Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Bloor Hotel
Keri St 67 , Yerevan

Yerevan (Arabkir) bölgesindeki Bloor Hotel misafirlere Rio Alışveriş Merkezi ve Yerevan Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 4,5 mi (7,3 km) ve Lovers' Park Yerevan ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 13 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x