Indra Hotel

Yaounde
Indra Hotel Öne Çıkan Resim
Indra Hotel Dış Mekan
Indra Hotel Dış Mekan
Indra Hotel Yerinde Yemek
Indra Hotel Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Indra Hotel
Carrefour Bastos , Yaounde

Indra Hotel size Yaounde merkezinde, Benedictine Museum of Mont-Febe ve Parcours Vita ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Embassy of the United States of America ile 1,2 mi (1,9 km) ve Yaoundé Golf Club ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x