Residence Massou Bastos Golf

Yaounde
Residence Massou Bastos Golf Öne Çıkan Resim
Residence Massou Bastos Golf Dış Mekan
Residence Massou Bastos Golf Dış Mekan
Residence Massou Bastos Golf Dış Mekan
Residence Massou Bastos Golf Yerinde Yemek
Image More +67 fotoğraf
Residence Massou Bastos Golf
Bastos Rond Point du Palais Présidentiel , Yaounde

Residence Massou Bastos Golf konaklamanızda Yaounde merkezinde, Parcours Vita ve Yaoundé Golf Club 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Embassy of the United States of America ile 1,6 km ve Palais des Congres de Yaounde ile 3 km mesafede.

Apart dairenin restoranı Massou Bastos misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 63-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Golf Manzaralı
Exclusive
Exclusive Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Executive Apart Daire, 3 Yatak Odası, Golf Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x