Résidences Micheline et Emile à Bastos

Yaounde
Résidences Micheline et Emile à Bastos Öne Çıkan Resim
Résidences Micheline et Emile à Bastos Dış Mekan
Résidences Micheline et Emile à Bastos İç Mekan
Résidences Micheline et Emile à Bastos Kahvaltı
Résidences Micheline et Emile à Bastos Yerinde Yemek
Image More +50 fotoğraf
Résidences Micheline et Emile à Bastos
Proximité Ambassade de Chine , Yaounde

Yaounde bölgesindeki Résidences Micheline et Emile à Bastos konaklamanızda, Embassy of the United States of America ve Parcours Vita ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yaoundé Golf Club ile 1,6 mi (2,6 km) ve Palais des Congres de Yaounde ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Oda, Avlu Manzaralı
Room
Premium Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x