Ilanga Estate

Highveld Ridge, Bloemfontein
Ilanga Estate Öne Çıkan Resim
Ilanga Estate Dış Mekan
Ilanga Estate Dış Mekan
Ilanga Estate İç Mekan
Ilanga Estate İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Ilanga Estate
Plot 9 Frans Kleynhans Road Highveld Ridge, Bloemfontein

Bloemfontein bölgesindeki Ilanga Estate konaklamanızda Free State National Botanical Garden ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Mimosa Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Serbest Bölge Üniversitesi ile 3,5 mi (5,7 km) ve Oliewne Sanat Galerisi ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Room 1
Room
Room 2
Room
Room 3
Room
Room 4
Room
Room 5
Room
Room 6
Room
Room 7
Room
Room 8
Room
Room 9
Room
Room 10

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x