A Little Guesthouse

Highveld Ridge, Bloemfontein
A Little Guesthouse Öne Çıkan Resim
A Little Guesthouse Oda Manzaraları
A Little Guesthouse Oda Manzaraları
A Little Guesthouse Oda Düzeni
A Little Guesthouse Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
A Little Guesthouse
15 Van Blerck Avenue Groenvlei Highveld Ridge, Bloemfontein

Bloemfontein bölgesindeki A Little Guesthouse konaklamanızda, Serbest Bölge Üniversitesi ve Free State National Botanical Garden ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Mega World ile 3,6 mi (5,8 km) ve Mimosa Alışveriş Merkezi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bloemfontein bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Classic
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire
Room
Classic Apart Daire
Room
Classic Stüdyo
Room
Classic Stüdyo
Room
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x