Andante Guesthouse

Highveld Ridge, Bloemfontein
Andante Guesthouse Öne Çıkan Resim
Andante Guesthouse Dış Mekan
Andante Guesthouse Dış Mekan
Andante Guesthouse İç Mekan
Andante Guesthouse İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Andante Guesthouse
Plot 11/3 Bloemendal Road Rayton Highveld Ridge, Bloemfontein

Bloemfontein bölgesindeki Andante Guesthouse konaklamanızda Free State National Botanical Garden ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mimosa Alışveriş Merkezi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Oliewne Sanat Galerisi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Mega World ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Romantic Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x