Il San Corrado di Noto Luxury Resort

Noto
Il San Corrado di Noto Luxury Resort Genel
Il San Corrado di Noto Luxury Resort Genel
Il San Corrado di Noto Luxury Resort Genel
Il San Corrado di Noto Luxury Resort Genel
Il San Corrado di Noto Luxury Resort Öne Çıkan Resim
Image More +101 fotoğraf
Il San Corrado di Noto Luxury Resort
Contrada Belludia SS 115 , Noto

Noto bölgesindeki Il San Corrado di Noto Luxury Resort misafirlere kırsal bölgede, Vittorio Emanuele Tiyatrosu ve Hz. İsa'nın Doğumu Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel San Domenico Kilisesi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Madonna del Carmine Kilisesi ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Principe di Belludia misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

34 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık tenis kortu ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Royal
Royal Süit, Tepe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Premium Süit
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Premium Villa
Room
Luxury Villa
Room
Classic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x