Country House Villadorata

Doğu Sicilya, Noto
Country House Villadorata Genel
Country House Villadorata Öne Çıkan Resim
Country House Villadorata Dış Mekan
Country House Villadorata Dış Mekan
Country House Villadorata Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Country House Villadorata
Contrada Portelle,snc Doğu Sicilya, Noto

Noto bölgesindeki Country House Villadorata misafirlere kırsal bölgede, Vittorio Emanuele Tiyatrosu ve San Domenico Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı kır evi Hz. İsa'nın Doğumu Müzesi ile 3,6 mi (5,8 km) ve Madonna del Carmine Kilisesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kır evinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 9 klimalı odada özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Design
Design Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Flexible - Room Change)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x