IL Mercato Hotel & Spa

El Hadaba, Sharm El Sheikh
IL Mercato Hotel & Spa Genel
IL Mercato Hotel & Spa Genel
IL Mercato Hotel & Spa Genel
IL Mercato Hotel & Spa Genel
IL Mercato Hotel & Spa Genel
Image More +93 fotoğraf
IL Mercato Hotel & Spa
Hadabet Om El Seed El Hadaba, Sharm El Sheikh

IL Mercato Hotel & Spa misafirlere Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesinde, Il Mercato Mall yakınında ve Alf Leila Wa Leila ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Naama Körfezi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 7,7 mi (12,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Galleria Bar ( Lobby ) yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 318 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Şarm El-Şeyh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x