New La Perla

El Hadaba, Sharm El Sheikh
New La Perla Genel
New La Perla Öne Çıkan Resim
New La Perla Dış Mekan
New La Perla Dış Mekan
New La Perla Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
New La Perla
El-Fourosya St. Om El-Seed plateau El Hadaba, Sharm El Sheikh

New La Perla misafirlere Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesinde, Il Mercato Mall ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Alf Leila Wa Leila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naama Körfezi ile 3,1 mi (5 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

106 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x