ibis Styles Bangkok Ratchada

Orta Tayland, Bangkok
ibis Styles Bangkok Ratchada Genel
ibis Styles Bangkok Ratchada Genel
ibis Styles Bangkok Ratchada Genel
ibis Styles Bangkok Ratchada Genel
ibis Styles Bangkok Ratchada Genel
Image More +61 fotoğraf
ibis Styles Bangkok Ratchada
212 Ratchadaphisek Road Orta Tayland, Bangkok

Ibis Styles Bangkok Ratchada misafirlere Bangkok (Huai Khwang) bölgesinde, The Esplanade Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Merkez Plaza Grand Rama 9 ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 4,7 km (2,9 mi) ve Pratunam Pazarı ile 6,2 km (3,9 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı STREATS CAFE misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 266 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x