Emerald Hotel Bangkok

Orta Tayland, Bangkok
Emerald Hotel Bangkok Genel
Emerald Hotel Bangkok Genel
Emerald Hotel Bangkok Genel
Emerald Hotel Bangkok Genel
Emerald Hotel Bangkok Genel
Image More +68 fotoğraf
Emerald Hotel Bangkok
Ratchadapisek Road, Din Daeng, 99/1 Orta Tayland, Bangkok

Emerald Hotel Bangkok konaklamanızda Bangkok bölgesinde, Jodd Fairs ile 3,6 km (2,2 mi) ve Pratunam Pazarı ile 6,8 km (4,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 8,4 km ve Siam Center Alışveriş Merkezi ile 9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için The Emerald ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 605 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Gece kulübü, sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x