Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub

Kuzey Tayland, Su Thep
Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub Genel
Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub Öne Çıkan Resim
Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub Dış Mekan
Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub Yerinde Yemek
Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub
7 Huay Kaew Rd, Chang Phueak, Muang Kuzey Tayland, Su Thep

Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesindeki Ibis Chiang Mai Nimman Journeyhub misafirlere Chiang Mai Üniversitesi ve Doi Suthep-Pui National Park ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Tha Phae Kapısı ile 3 mi (4,8 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 142 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x