Bella Nara Hotel Chiang Mai

Kuzey Tayland, Su Thep
Bella Nara Hotel Chiang Mai Genel
Bella Nara Hotel Chiang Mai Öne Çıkan Resim
Bella Nara Hotel Chiang Mai Dış Mekan
Bella Nara Hotel Chiang Mai Dış Mekan
Bella Nara Hotel Chiang Mai Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Bella Nara Hotel Chiang Mai
34 Huay Kaew Road, Chang Phueak Sub-District, Kuzey Tayland, Su Thep

Bella Nara Hotel Chiang Mai misafirlere Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Üniversitesi ve MAYA Lifestyle Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 3 mi (4,8 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Bella Nara Hotel Chiang Mai misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Deluxe King Bed Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe King Bed Room
Room
Grand Deluxe Plus King Bed Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x