Hyde Resort & Residences

South Florida, Hollywood
Hyde Resort & Residences Genel
Hyde Resort & Residences Genel
Hyde Resort & Residences Genel
Hyde Resort & Residences Öne Çıkan Resim
Hyde Resort & Residences Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hyde Resort & Residences
4111 S. Ocean Drive South Florida, Hollywood

Hyde Resort & Residences size Hollywood (Hollywood Beach) bölgesinde, Hollywood Plajı ve Aventura Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Everglades Limanı ile 10 mi (16,1 km) ve Seminole Hard Rock Casino Hollywood ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 400 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası
Oda,
Oda, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x