Hyde Beach Resort Rentals

South Florida, Hollywood
Hyde Beach Resort Rentals Genel
Hyde Beach Resort Rentals Genel
Hyde Beach Resort Rentals Genel
Hyde Beach Resort Rentals Genel
Hyde Beach Resort Rentals Genel
Image More +86 fotoğraf
Hyde Beach Resort Rentals
4111 S. Ocean Drive South Florida, Hollywood

Hyde Beach Resort Rentals misafirlere Hollywood (Hollywood Beach) bölgesinde, Hollywood Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aventura Alışveriş Merkezi ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Everglades Limanı ile 16,1 km ve Seminole Hard Rock Casino Hollywood ile 17,8 km mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Suite, 1 Bedroom, Partial Ocean View FOV
Design
Design Apart Daire
Design
Design Apartment, 1 Bedroom, Partial Sea View POV
Family
Family Suite, 1 Bedroom, Ocean View OF
Room
Design Apartment, 2 Bedrooms, Oceanfront OF
Room
Deluxe Apartment, 2 Bedrooms, Partial Ocean View POV

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x