Hyatt Place Greensboro/Downtown

Batı Piedmont, Greensboro
Hyatt Place Greensboro/Downtown Genel
Hyatt Place Greensboro/Downtown Genel
Hyatt Place Greensboro/Downtown Öne Çıkan Resim
Hyatt Place Greensboro/Downtown Dış Mekan
Hyatt Place Greensboro/Downtown Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hyatt Place Greensboro/Downtown
300 N Eugene St Batı Piedmont, Greensboro

Hyatt Place Greensboro/Downtown size Greensboro merkezinde, Greensboro Stadyumu ve First National Bank Field Beyzbol Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Steven Tanger Center for the Performing Arts ile 0,3 mi (0,5 km) ve North Carolina A and T State University ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 108 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır. 5 mil içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Greensboro bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2700 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Küvet
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Speciality)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Oda (2 Queenbed & 1 Sofabed)
Room
Oda, Birden Çok Yatak (2 Queen Beds, Sofa bed, & View)
Room
Oda, Engellilere Uygun, Küvet (2 Queenbed & 1 Sofabed)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x