Hyatt Centric Downtown Denver

Dağ Eyaletleri, Denver
Hyatt Centric Downtown Denver Genel
Hyatt Centric Downtown Denver Genel
Hyatt Centric Downtown Denver Öne Çıkan Resim
Hyatt Centric Downtown Denver Dış Mekan
Hyatt Centric Downtown Denver Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hyatt Centric Downtown Denver
1776 Champa St Dağ Eyaletleri, Denver

Denver (Downtown Denver) bölgesindeki Hyatt Centric Downtown Denver Denver Kongre Merkezi ve Union İstasyonu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Coors Alanı ile 0,6 mi (1 km) ve 16th Street Mall alışveriş merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için Apple Blossom ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için iPod takma konsolu olan 264 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Denver bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Roll-in Shower)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Roll-in Shower)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (High Floor)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (High Floor)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x